Azonos tónus – eltérő mintázat (Valenciai kiállítás)

A valenciai kiállításon megtekinthettük az IBERO 2103-as újdonságait is.
A gyárat nem kell bemutatnunk, régóta megtalálhatók termékei a hazai piacon. A divatos és minőségi burkolólapok mellett időről-időre innovatív megoldásokkal is megörvendeztetnek bennünket.

Idén  az EVOLUTION szériában a tervezők elővették az elmúlt 10 év természetes kőzetmintáit. (Amelyekből külön-külön önálló padlólap családok készültek.) A sokféle erezettel és eltérő erősséggel rendelkező rétegmintákat egyetlen szériában összefogták és egy változatos, mégis harmonikus felületet hoztak létre, mivel a lapok alaptónusa ugyanaz, de a rajzolatok egymástól karakteresen eltérnek.

Ezeknek a burkolólapoknak az egy dobozon belüli egymáshoz  viszonyított változatossága igen erős, ezért a katalógusban a V4 (magas variációszám) szerepel. Az EVOLUTION különlegessége akkor mutatkozik meg a legjobban amikor hosszú keskeny „lécekre vágott ” lapokat illesztenek egymás mellé, így az alapvetően minimal stílus, érdekes és mozgalmas felületet mutat. A szériát fehér, homok, grafit, szürke és fekete színekben és többféle méretben (lézervágottan 45*90, 14,5*90, gömbölyű széllel 31,6*63,5) mutatták be  a valenciai kiállításon.

IBERO 1IBERO 3IBERO 4